Intensiva dagar!

Dålig uppdatering, jag vet! Men dagarna är fyllda av massa lek och folk man ska träffa! Dom här 3 dagarna har vi hängt med Susanne och hennes 2 barn, det har varit mycket roliga stunder, även om barnen är helt tokiga med varandra, så har dom SÅ kul. 😉 Idag var vi hemma hos Susanne, åt på pizza hut och var på Coop och träffade Jon och handlade lite! Dagarna är verkligen intensiva här, för man vill hinna med så mycket man bara kan! Men det är trevligt att kunna äta ostmackor, fil, godis och ljuvlig choklad… Vädret, ja det är ju som det är i Sverige… men ska väl inte klaga för mycket trots allt. Imorgon blir det nog en tripp till uppsala för att hämta hem Jonna, men sen vet jag inte… Jag har några saker jag måste fixa när jag är här, men det ska nog gå bra! Finns en person jag saknar jätte mycket och det är Lauri… 🙁 Vi har aldrig varit så länge ifrån varandra, det är både hemsk och roligt att sakna. Blir iallafall kul att ses igen… 🙂 Lauri, jobba inte ihjäl dig! PUSS

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted maj 8, 2009 at 2:51 f m | Permalink

    Hej! Det är trevligt att ni är så nära nu, och att ni skal också komma snart hit. Jag kan nästan höra barnen över havet! Tilde säger på sin ’Pikku Myy’ stil ”Nej”;-)