Destination Sverige, Finland!

På lördag åker vi till Sverige… Jag och barnen själva! Lauri ska stanna och jobba med alla sina projekt.  Så idag blir det massa packning, tvättning, men även ett besök hos en av tjejerna för lite lunch och lek! Vi åker kl 18 imorgon kväll och jag hoppas verkligen jag och barnen kan vara vid gott mod på resan… Känns lite konstigt att åka hem, men Lejon är överlycklig, han frågar HELA tiden, ” är det fredag nu ” ( liksom var 10:e minut  ). Men det känns som en bra tid på många sett, Lejon slutar preschool nästa vecka, jag har mitt körkort och så det är bara att åka med andra ord! Hoppas bara vi inte tar med Svininfluensan hem, jag träffade ju faktiskt typ ett 50-tal mexikanare på Walmart i tisdags… tänk att man blir så rädd för ett folkslag!

En sak när vi flyttade hit var att jag var ganska rädd att Lejon skulle tappa sin svenska och finska, vill nästan inte att han skulle lära sig engelska. Men nu när vi ska åka hem är jag rädd att han ska glömma engelskan och hur duktig han faktiskt är i primär, ( i söndags grät han inte när jag lämnade honom till primär. ) Men det går nog bra det också! Imorgon åker Vi… 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Posted maj 1, 2009 at 12:20 e m | Permalink

    Jippii! Hoppas resan inte är för svår, den är ju en jätte lång resa, men kanske barnen skal sova mycket. Och vilken fin årstid att komma till norden. Vi ses sen. Kram!

  2. Posted maj 1, 2009 at 12:51 e m | Permalink

    spännande1 ha det bra på resan! jag hoppas att ni skulle kunna stanna lite längre så att vi också kunde träffas…