Torsdag!

Denna vecka har vi haft några fullspäckade dagar… Igår var vi på Zoo med några av det andra tjejerna. Jag köpte ett årskort där, så jag kan gå hur många gånger som helst och närsomhelst! Igår var det VARMT och tok mycket skolbarn på Zoo… Men det gick ganska bra, förutom att Lejon tjatade om glass HELA tiden ( men ska tilläga att han faktiskt inte fick )  och att Tilde rymde in till bergsgetterna!!! Det är verkligen svårt att ha koll på 2 barn, så när vi går på sånna här saker behöver jag klä barnen i lite udda kläder som ingen annan har, alltså kläder som kommer från sverige, för att lättre hålla koll på dem. 😉 Idag var samma tjejer hemma hos mig och åt lunch och kanelbullar! Var kul, förutom att Lejon är jätte jobbig! Jag tror inte han vill vara elak, MEN det är han, men jag tror det blir så intensivt att han bara dras med av allting! Men vi överlevde och dom andra barnen med. 😉 En ska som är kul är att Lejon pratar jätte mycket engelska och med andra numera och börjar verkligen att leka med det andra barnen, vilket gör mig ganska lättad! Dagen var hysterisk varm… ska bli lite svalare till helgen, ska bli lite skönt!

Imorgon ska jag handla och inte gör nåt annat speciellt… Jo, tacos och prison break är ju som vanligt på listan. Men jag undrar om jag ska bojkotta den serien… Jag frågar igen :  Hur i hela världen kan man börja ett program, som säker många ser på, kl 7… Vi kan omöjligt se det den dagen för vi har barn att lägga! Men tyvärr är jag inte så stark att jag kan sluta att se på det, det är lite för spännande och bra! Jo, ensak, kanske blir det en möbelaffär i helgen?

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.