Måndag…

… Ny vecka och VARM vecka! Ja, efter snöstorm är det super varmt här, snön är borta och det känns härligt med värme, även om det kan bli lite för varmt ibland! Idag var Lejon på preschool, Tilde och jag städade lite och gick sen med vagn och hämtade Lejon, väl där skulle tjejerna gå till en park inte långt ifrån och vi hängde på! Jag hoppas det håller i sig, men på senare veckor så har Lejon faktiskt börjat ta kontakt, pratar och leker med dom han går på preschool med! Vilket gör mig väldigt lycklig att se. 😉 Och vad han lär sig där, varje dag kommer han hem och sjunger en ny sång han har lärt sig, visst på SIN engelska, MEN man hör att det är nästan rätt ord och så gör han även på finska och svenka också! Trots att han är lite jobbig, är jag mega stolt över honom! Och Tilde försöker på sitt lilla sätt, att härma det han sjunger… 😉 Idag var det VARMT och varmare blir det! Lauri han jobbar på, dag och natt, fast lite sover han på dagarna också. Tur att det var varmt och tur att jag har körkort, för vi har inte stört honom idag. 😉 Jag vet vad ni kanske tänker, ” varför går han bara inte till sitt kontor ” ? Problemt med Lauri är att han i perioder går in så mycket i alla sin projekt att han kan jobba ( ibland måste ) jobba så mycket som han gör! Men som tur är händer detta ganska sällan, fast det gör ju inte så att jag fattar  hur det är, gnäller lite och är bara allmänt jobbig mot honom! Men eftersom jag inte drar in några pengar, så får jag bara kanske bara vara tyst och glad! Har då aldrig sett en man jobba och gå in för sina saker som Lauri! Han är trots allt grym med allt han gör!

Nu är 24 avklarad och mina bröd är bakade… Jag måste verkligen lägga mig, för jag ska upp kl 6 för att gå, sen blir det en dag i parken med alla andra kyrk mammor! Usch, alla här är så verkligt trevliga  att man nästan känner sig som otrevlig! Måste bli ändrig på detta!!! Jag vet att detta är deras kultur, men ibland önskar jag att man hade lite av detta i norden också… Och visst, ibland känns dom känns  ÖVER trevliga, men kanske detta är bättre endå, för vem mår inte bra av ett glatt bemötande?

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.