Lördag!

Premiären av Prison break var bra… Men problemet är i denna serie att NÄR dom gör nåt så kommer dom alltid 1 steg fram, men 2 tillbaks! SÅ frustrerande! Nu är det lördag och kl är snart halv 9… Lauri gick just och la sig, JA han har jobbat igen. Han kommer in i dessa jobb perioder när han jobbar dygnet runt nästan… Ibland undrar jag om han ens skulle märka om vi försvann en längre tid? 😉 Men han gav mig faktiskt sovmorgon idag, barnen vaknade vid 6 och jag gick upp närmre halv 8… Snön vräker ner fortfarande, så jag kan inte gå ut med nån vagn idag, för dom skottar lite dåligt här, tycker jag! Idag ska jag nog baka bröd… är så gott och trevligt! Lauri ska på kyrk möte ikväll, för vi har stavskonferens imorgon, så därför är det möte ikväll! Vad jag undrar är om mitt tålamod kommer att räcka hela dagen? Innan jag fick barn, så trodde jag att jag hade ett grymt tålamod, men det visade sig INTE stämma när barnen  väl började ploppa fram… Jag har nog världens sämst! Eller så prommenerar dom på min fel nerver som gör mig tokig! Fortfarande idag kan jag undra. VARFÖR skaffade man barn? Livet var ju så mycket lättare utan! Men det är också SÅ kul med barn! Och tur att dom sover, för dom är mega söta då! Måste bara dela med mig av en ska som Lejon sa igår vid läggdags… ” Mamma, jag kan inte stänga ögonen, dom bara öppnas igen… Lejon kan inte! Och det är väl det som är så härligt med barn, alla roliga saker dom säger och gör! 🙂

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted april 19, 2009 at 8:11 e m | Permalink

    I feel sympathy for Lejon. That’s how I feel! I can not sleep, no matter how hard I try. Argh, makes me crazy.