FREDAG!!!

Japp, ännu en fredag att njut av! Men som ni nu har lärt er blir det Tacos ikväll, MEN en annan serie än 24! Prison break säsongen drar igång ikväll med dubbel avsnitt! Men hur i hela världen tänker dom, start kl 7… Hallå, vi lägger faktiskt barn då! Så min stora undran är, ska man lägga barnen innan 7 ( Dom vaknade strax efter 6 imorse ) eller ska vi bara ha dom uppe, eller ska en av oss lägga dom! Blir nog att ta till sten, sax och påse ikväll! 😉 Jag vet att många tycker att prison break har spårat ut, kanske är det så, MEN jag är så kär i kärleken mellan Michael och Sara, så det gör att serien lever för mig och är jättebra! Jag är nog lite sån som blir kär av att se andra kära på film, jag vill att alla filmer ska få ett bra slut! Nu snöar det blöt snö, och är ganska kallt ute… Det är verkligen skumt, denna helg ska det snöa och vara kallt, men nästa vecka ska vi få drygt 20 grader och sol hela veckan! Men lite mysigt är det faktiskt, får alltid en såndär bak känsla när det är trist väder! Barnen tittar på mumin och är lite lugna och jag har lyckats städa deras rum… Jiippi! Men det är väl inte fint länge till om jag känner mina barn rätt! 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.