Regnig dag!

Ja, det har regnat HELA dagen! Tunga gråa regn moln över Denver… Men trotsa att det var var både kallt och regningt, tog jag på barnen allt man behöver för en dag i regnet! Vi tog en tur runt universitetet, för dom har så många parkeringshus och sånna bommar som går upp och ner när bilar åker in och ut från parkeringhusen, Lejon älskar att titta på dem. 🙂 Sen fick vi Tilde att somna och vi var ute i 2 h innan jag gav upp för det började blåsa jätte kallt! Annars har vi bara städat, lek och lagat mat… och dagen har faktiskt varit riktigt bra. Jag är ensam ikväll ( Och hela dagen ) för Lauri är kvar på jobbet och jobbar! Han har mycket på gång, så han behövde lugn och ro! Men kl är 8 och barnen somnade super bra idag! Vilken tur jag har. 😉 Jag undrar vad som ska hända imorgon, för det ska bara snöa och vara kallt! Kanske en tripp nånstans eller kanske baka massa? Barnen har haft en super vecka, för Ulla och Jussi var här, och dom var ledsna när dom åkte, men glad när dom fick varsin väska ( Som dom ALLTID leker med här hemma ) TACK för dom och tack för besök, alltid kul! Nu ska jag göra allt som en fru måste fixa innan mannen kommer hem… annars kanske jag blir avskedad som hemmafru! 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.