Skön Vecka

Idag, fredag valde pojkarna att åka till Vail och jag, barnen och Ulla styrde bilen mot Cerry creek mall… Tyvär hittade jag ingenting, inte för att jag letade så hårt, MEN det är ALLTID kul med nåt nytt. 😉 Barnen var glada att vara där, säg vilken affär dom inte gillar att vara i? Vi åt och barnen sprang runt och var glada och ganska snälla. Sen åkte vi hem, jag gick på en promenad och fick båda barnen att somna… Jiippi! Sen lekte vi bara, Lejon har lek brevbärare hela dagen med Ullas lilla röda väska. Han har varit helt lycklig över den. Jag lagade Tacos ( Såklart, det är ju fredag ) till ett par trötta pojkar som åkt hela dagen nästan. Men kvällen tog slut ganska fort för Lauris del som var så trött att han stupade vid 8, men  tyvärr var barnen oförskämt pigga, så Tilde somnade 9 och Lejon somnade nu, kl 21:40… Veckan har bjudigt på fina dagar med värme och sol. I tisdags hade vi äggletar dag hos en av tjejerna och det tyckte barnen om, för dom har väntat på att få ett påskägg som vi haft i skåpet sen ungdomarna var här ( Noora fixade 18 små ägg till mig ) Som jag också gav bort i tisdags… och alla blev jätteglada! För dom har bara små plastägg och inte alls lika fina som våra i  Norden eller kanske i Europa… Jag kör bil och tycker det går ganska bra, kanske får jag mitt körkort nästa vecka på posten, och då ska jag lägga in det också, så ni får se hur det blev! Men nu ska jag göra träningspass och snart lägga mig!!! Sist men INTE minst, veckas höjdpunkt är väl ändå att Ulla och Jussi kom… barnen bara tycker om dom så mycket och så hinner jag göra lite saker utan att ha barnen hängandes i byxbenen hela dagarna! Tack för ert tålamod och förlåt att dom är SÅ aktiva!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted april 15, 2009 at 7:30 e m | Permalink

    Tusen tack Jana, Lauri, Lejon och Tilde! Vi hade en jättetrevlig vecka hos er. Det var så roligt att vara där i Humboldtstreet igen. Vi älskar er! Hälsningar från ’65 Klaukkala’.