3:e april en dag att minnas!

Lauri bokade en uppkörningstid till mig i måndags och veckan gick jätte fort, det blev torsdag och mina försök att parkera en bil på en parkeringsplats gick inge vidare, och jag blev allt mer frustrerad att detta kommer inte att gå! Det blev fredag och jag hade tid kl 9, men skulle vara där till halv 9. Väl där fixade jag allt som skulle fixas innan nån instruktör kom till mig. Jag hade beordrat Lauri och barnen att inte vara kvar och vänta på mig, men han var tvungen att hämta pengar som tur var, så jag fick vänta på mitt öde ensam! Som jag sa  har jag haft problem med parkeringen och att också backa ut från en trång parkering, men alltså jag skrattade inombords när jag klarade allt galant, UTAN några som helst problem alls! Det enda instruktören sa till mig vara att köra lite fortare… 😉 Men glädjen blev kort, för jag var tvungen att hämta ett sånt där papper som visar att jag inte kan få ett personnummer här, så jag fick bege mig till det där kontoret en 3:e gång… Men några timmar, närmare 4 h, var allt fixat och jag får faktiskt köra bil… SJÄLV! Det är stort att ta körkort, men ännu större för mig eftersom jag lider av ett komplex av att ” Jag kan inte ” Känns detta som en seger! Nu vet jag att jag kan fixa saker och det var kanske lite läskigt på engelska, men det kändes himla bra! Men såklart kan jag ju inte ta åt mig hela äran ( som man nästan aldrig kan. 😉 Fick ju faktiskt en välsignelse av Lauri innan, så därav lugn och välplaserad parkering! Och jag tog min jungfru färd till Costco ( en stor matbutik ) och det kändes som om jag aldrig gjort nåt annat!!! Och Lauri måste få mycket ära, som för det första LÄRT mig köra bil, och som stått ut med mina utbrott, stora som små! Det var iallafall grymt skönt att klara det… och nu slipper barnen somna i bilen VARJE kväll, för nu behöver jag inte övningsköra mer! Jiiippi

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Posted april 6, 2009 at 3:22 e m | Permalink

  ONNEKSI OLKOON! Congrats! Way to go, Jana!!! We are SOOO proud of you! (just watch out for those students who have too many VERY important things on their minds and who don’t watch how they drive…) HUGS! 🙂

 2. Posted april 7, 2009 at 1:14 f m | Permalink

  fint!!! bra jana!!! 😀

 3. maria
  Posted april 7, 2009 at 12:27 e m | Permalink

  Du e grym! Nu är det bara å ta över resten av världen 😉