Sköna Fredag!

Idag började jag dagen att baka tekakor… Och det blev riktigt lyckat och gott! Sen åt vi lunch och gick ut, för trots att det var -7 på morgonen blev det jätte varmt när solen visade sig, så vi gick till Wal-mart för att handla några saker och för att jag skulle få en promenad och barnen frisk luft! Nu leker barnen ganska bra! Blev inget bibliotek, så fort jag nämnde vilka vi skulle träffa, ville inte Lejon gå dit! Han har blivit jätte fjantig och vill inte vara med dom vi alltid är med och han tror att jag ska gå ifrån honom, så han stannar tätt in till mig, vilket jag inte vill att han ska göra, vill ju att han ska kunne leka med sina kompisar UTAN att bryta ihop för att jag sitter 2 m ifrån honom! Men detta kanske är normalt för en 3 1/2 åring, jag vet inte, men jag hoppas det vänder… SNART! Nu ska jag bara städa, som jag gör VARJE DAG! Men det lyckas alltid stökas ner på en gång 🙁 Men jag antar livet är så här. 😉 En sak som jag har gjort är att sluta amma Tilde … Äntligen! Kanske har ammat pinsamt länge, som min bror Jocke sa ” Att snart blir jag ett fall för BBC”, dels för jag ammat så länge och att typ nästan ingen ammar här i USA. Men visst känns det alltid lite sorgligt att se min lilla tjej bli stor. 🙁 Men det går  ganska bra för henne… Märker att hon vill äta mer mat och det är bra, för jag vägde henne på våran våg igår och hon vägde 8,8 kg, min lilla Tuss! Snart kommer också Vail gänget hem… hoppas allt blev så bra som dom hoppas på!? Usch nu bråkar Lejon med Tilde, och nu fick hon en fläskläpp… när ska dom sluta bråka med varandra?! Och när ska jag få lugn… Kanske aldrig, men vad vore livet utan barn!?

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.