Snö väder!

Efter en vecka av mycket värme och sol, ska vi idag få MYCKET snö här och på Lauris jobb uppmans man att faktiskt stanna hemma och jobba idag! Ska komma ca 40 cm snö! Det faller STORA snöflingor utan för fönstret, och jag undrar vad man ska hitta på idag!? Kanske kan man ut och rulla sig i snön en liten stund, men sen vill man kanske  ganska fort in och dricka choklad och äta bullar ;-). Kanske borde köpa mjöl så att man kan baka, nu när man har fått pärlsocker! Imorgon ska det bära av till Vail för några av oss! Jag ska vara hemma med barnen och kanske besöker vi biblioteket, får se vad man känner för imorgon! På lördag blir det en amerikansk Babyshower… Ska bli kul, jag har ännu inte varit på en, trots att många redan fått barn, men det har alltid varit nåt som kommit ivägen, som sjuka barn! Men det ska bli kul och förhoppningsvis för jag med mig tjejerna dit! Igår var jag och Lauri ute på bio… Vi såg Slumdog millionaire. Jag  var innan filmen lite tveksam till den… men måste säga att det var den bästa filmen jag sett på länge! Skönt med en annan miljö och historier, inta bara söta hollywood sagor! Alltid kul att få göra saker saker själv med honom! Vi var också och prov körde den nya volvo xc60 vid lunch… Man skulle verkligen vilja ha en bil för varje tillfälle i livet! Likadant känner jag för vagnar… en vagn för varje tillfälle ;-).

This entry was posted in Denver. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.