GRATTIS Mamma 60 år!

Tänk 60 år har redan gått sen min mamma föddes… Det känns som jätte länge, men hon känns  ändå inte så gammal! Trots att hon har lite problem med sin hälsa som hon har dragit med några år nu, kämpar hon ändå på att ta hand om barn, barnbarn, jobb och aktiviteter i skolan för iallafall 2 syster som jag har! Hon kämpar på oftats utan att klaga, och gör hon det är det bara i hemmet, och det är väl det stället man ska kunna få ut det på, för trots allt kommer familjen inte att sluta älska en för sina dåliga dagar man kanske har ibland! Jag önskar jag kunde vara där att fira dig, men jag hoppas att du blir firad som du förtjänar… Och hoppas maten på Vega blir toppen god! Sen hoppas jag att du blir glad för din present såklart, vad är en födelsedag utan presenter?! Kanske blev det lite mer än du förväntar dig, MEN du fyller stort och då ska man ge stort.  😉 Och att du inte vill ha en stor fest kanske känns trist för många, MEN kom ihåg att Drottning Silvia inte ville ha nåt när hon fyllde 65 år, och hon är ju jätte känd och förväntades säker av många att ha värsta brak kalaset, men att bara fira med våran högljudna familj räcker nog gott och väl ( kära nån, vi är liksom över 30 pers ) Men ett fyrfaldigt leve för dig, mamma, Hipp, hipp hurra, hurra, hurra, Huuurrraaaaaaa! Hoppas vi kan ses snart! Kram Jana

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted mars 25, 2009 at 1:25 f m | Permalink

    Vi vill också gratulera Marita på den stora dagen. Ha en jätte trevlig födelsedag! Hälsningar från Ulla och Jussi