Skön helg!

Jaha, då har ännu en varm vecka gått fort förbi, lite ledsen för det eftersom det ska bli under 10 grader nu denna vecka som jag skrev sist 🙁 Men på tisdag kommer Ungdomarna hit igen efter en tripp till Utah och besök hos Jussis gammla missionärs kamrat! Helgen har varit bra, vi har nog varit ute nästan alla dygnens timmar eftersom tempen stod på 25 härliga grader och sol, så fixade vi i trädgården hela dagen, vi hade köpt lite blommor som vi planterade, men vi får väl se om det överlever nästa veckas kyla?! Lauri brände sin rygg ganska illa i solen och jag fick på kvällen gå på ett Hjälpförenings möte som handlade om pionjärernas resa till Salt Lake! Det var kul att få komma bort och få i sig nått andligt, är det inte konstigt att ALLT var riktat till mig?! Tycker det OFTA är så att det som tunger en som mest, är det som det handlar om! Ämnet var att ” Ta sin plats ” och det var mycket om kvinnans trofasthet att arbeta i hemmet, alla uppofringar hon gör inte ska komma i skymundan! Den sista tiden har inte varit så rolig med barnen, MYCKET sjukdomar vilket gör att man inte kan gå någonstans eller träffa nån och bara vara hemma gör typ alla galna till en viss gräns! Lejon mage är lite urform, och nu har Greta spytt, men jag hoppas ingen annan får det, för nu är jag trött på magsjukor… Jag undrar om detta kan räknas som en motgång i mitt liv, för det är inte kul! Varenda gång nån blir sjuk, bryter jag ihop… och jag liksom klarar inte av att trösta barnen, utan det får Lauri göra för jag vill inte vara med dem när dom är sjuka… Jag vet hemska mamma, men tanken att bli sjuk, gör så att jag får en hemsk panik! Men, men… nu är det söndags kväll och barnen sover efter en lång dag fylld av lek, vatten, hamburgare och mumin! Så nu ska jag och Lauri njuta av tystnaden, Desperate Housewives och nått avsnitt 24! Detta är min belöning varje dag, jag längtar så att få tillbringa kvällen med Lauri, efter en dag fylld av barn!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.