Huset fullt!

Hela huset är fullt av finska människor… Jag är lite utanför eftersom jag inte äger mycket finskt i mitt blod… Men idag har vi vi hunnit med att njuta av sol och värme, shopping i Cerry Creek, bruten tå och spya på resturang! Greta stod för den brutna tån och Lejon för spyan på resturangen… Vad säger man om Lejon, SUCK, jag vet att det inte är hans fel, men JAG ORKAR INTE MER! Dettta är liksom 4:e gången dom är spy sjuka och året är inte ens slut! Stackars Tilde har blivit SÅ smal och jag börjar undra om det är normalt att vara så här sjuk HELA tiden. Jag skulle vilja gå till en doktor med dem, så att dom inte är allvarligt sjuka! Men samtidigt när dom är sjuka vill jag helst inte vara med dem, för jag får en stor ångest att själv bli sjuk och det vill jag inte! Jag hoppas att det bara beror på att han bara har ätit godis och ingen mat idag, men vi får väl se vad natten ger! Imorgon ska dom åka till Outlet, jag ska vara hemma och bara njuta av solen… Tänk i helgen ska vi ha 25 grader varmt, fast nästa vecka blir det kallt igen, under 10 grader! Så man få passa på att njuta av allt det härliga! Det är verkligen KUL med människor i huset, barnen älskar dom ( Kanske lite FÖR mycket ) men det är verklien kul att få umgås med vänner och familj! Det enda som är synd är att Lauri jobbar, men nästa vecka ska han ta 2 dagar ledigt att vara med oss! Jiippi 🙂

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. susanne
    Posted mars 19, 2009 at 3:17 f m | Permalink

    Oj, stackars Greta. Vad hände? Hoppas det var godiset som gjorde Lejon dålig!
    Kram til er alla!