Imorgon kommer de!!!

Jiiippi… Imorgon får vi fin besök från Finland! Fast jag kommer sova som barnen också kommer göra,  så jag får se alla på onsdag morgon! Idag har vi städat, fixat sängarna som dom ska sova i… Lejon längtar mest! Stackarna som kommer hit kommer inte få en lugn stund från honom! Men han menar inget illa, han vill bara vara eran kompis 😉 Ni får verkilgen säga till om det blir FÖR mycket av Lejon ;-). Förra veckan var HEMSK, så det kan inte bli värre än det! Barnen är friska vädret är varmt och solen skiner som bara den… Så det enda jag kan säga är VÄLKOMMEN TILL DENVER kära släkt,  jag vet att vi kommer njuta av att ha er här! Jag hoppas på mycket shopping, god mat och roliga historier 😉 Ha en bra flygresa Noora, Lasse, Tuomas och Greta… Sängarna är redo när ni kommer 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted mars 17, 2009 at 7:06 f m | Permalink

    I wish you have a wonderful time together, and especially that Lejon enjoys the company of ‘ungdomarna’. He gets a good dose of Finnish language. That sweet boy!