En ganska vanlig lördag!

Vi har inte kunnat gjort så mycket idag för att Tilde är sjuk! Men Lejon och Lauri var och handlade mat + annat som behövs inför besök nästa vecka! Jag har bara städat idag och hoppas att jag kan få till en springtur innan kvällen blir alldeles för sen! Jo, jag var faktiskt och klippte mig, var 5 månader senast jag gjorde det, så det var verkligen ett stort behov av att få det gjort! Men inget dramatiskt blev det, bara klippa topparna, för jag vill inte kort hår ( Lauri skulle inte uppskatta om jag hade kort hår heller ) så jag ska försöka spara ut lite till. Men jag blev nöjd… annars har jag en tendens att gråta efter mina frisör besök 😉 Ikväll blir det ännu mer tacos, Lauri ska förbereda sin lekition i prästadömet… Ni kan ju förstå hur kul han har just nu… hihi! Jag tror inte det blir nån kyrka imorgon för mig eller Tuss, men jag hoppas Lauri ta med Lejon dit! Vädret är varmt idag med bara sol och det ska hålla i sig nu i några dagar… Jiiippi, jag vill att alla som kommer hit på besök ska kunna njuta av sol och värme när det är kallt i deras egna hemland! 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.