Jag är trött på att…

  • Byta bajsblöjor
  • höra på skrikande barn
  • tjata ögonen ur mig VARJE gång nånting ska göras här hemma!
  • bråkiga barn som inte kan leka snällt med varandra
  • AMMA… Men det är SÅ svårt att sluta!
  • barnen ibland får för sig att vara runt mina ben HELA dagarna!
  • Sjuka barn!
  • barn som inte ens kan leka en liten stund själv om dagarna, såvida jag inte är där!

Ja, varför får man sånna här veckor? Jag vet att dom bara är 3 1/2 år och 19 månader… men ibland känns det som man försöker göra allt för dom och dom är bara otacksamma… skönt att dom snart är 8 år så kan dom börja ta ansvar för sig själva lite mer, för då behövs väl inte vi föräldrar mer? 😉 Men det konstiga är att mitt i allt kaos, kan man kasta ur sig ” Men visst skulle det vara trevligt med en till liten bebis? ” HUR korkad är människan egentligen??? TUR att dom sover iallafall, så man får nån tid att ladda om, och älska dom!!!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.