Sommartid!

Igår bytte vi här i Denver till sommartid! Det är väl ok att göra det, OM man kommer ihåg det 😉 Vi vaknade upp som om inget skulle hända igår, gjorde oss iordning till kyrkan, glada ihopp om att vi var i tid, men det visade sig att vi inte var det! Så det blev 2 h kyrka och 2:a gången i mitt och Lauris liv vi missar att byta tid! Men kyrkan gick bra ändå igår, Lejon och Tilde var i egna klasser HELT SJÄLVA! Vilket betyder att jag gick på både söndagsskolan och hjälpis själv! Skönt och kul! Efter kyrkan åkte vi till stan för att äta lite… sen var det bara hem, för Lauri skulle ut på massa besök! Sen hade vi bara en skön varm söndag tillsammans, med lek, skratt och lite bråk!

This entry was posted in Allmänt, Denver. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted mars 11, 2009 at 3:07 f m | Permalink

    Det är ett stort framsteg när man får barn gå till primärklass och mamma & pappa kan ta de lite lungt och sitta och njuta av söndagssklolan! Säger söndagskolaläraren Ulla.