Äntligen fredag!

Fredag, helg och allt vad det innebär! Ikväll ska jag och Lauri äta på resturang UTAN barn, dom ska passas av en tjej i församlingen som är 15 år! Barnen ska vara hemma hos henne, så runt 5 ska dom vara där… Jag har laddat upp kvällen med att städa toan och resten av huset. Jag har lagat mat- spagetti m köttfärsås som barnen älskar! Tilde och Lejon åt 2 portioner var! Snart ska jag ut och gå, så kanske barnen kan sova en stund…vill ju inte att dom ska vara jobbiga ikväll! Men det går nog ganska bra, Lejon har börjat gå upp 6:30 varje morgon denna vecka…så han vill nog sova en stund! Imorgon siktar vi på att gå på Zoo! Lauri fick 3 gratis biljetter av en arbetskamrat, och sen blir det middag av Lauri imorgon IGEN… Och sen har jag lovat barnen lördags godis! Denna vecka har gått ganska bra med att inte äta godis eller annat i veckan! Mitt mål är att helst bara äta på lördagen! Men mer rapporter om allt som händer i helgen kommer senare…

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

 1. susanne
  Posted februari 27, 2009 at 3:57 e m | Permalink

  Hoppas ni får en mysig kväll och att barnen har det bra hos barnvakten. Nu ska jag krypa ner hos de sovande killarna 🙂
  Kram

 2. Posted mars 1, 2009 at 6:38 f m | Permalink

  lucky you guys, you seem to have baby sitters around! when i get back to germany i wont really have any…

  hur gick kvällen?