Springa!

Förra veckan var riktigt jobbigt att springa…Nästan så att jag grät när jag skulle ut, så jobbigt var det! Men tror ni jag stannade inne, nej jag tjuren vid hornen och gick ut! Det gick dock ganska bra, tur att man har tvång i livet. Inte så att jag är så tjock, men vill ju helst inte bli det heller, så därför måste jag ut, men 3 ggr blev det förrra veckan, och det lär ju bli det denna vecka också! Vi köpte en våg i lördags, och den vissar inte riktigt de siffror jag vill se, men kanske kan det bero på mina tunga vikter som jag har runt vristerna när jag gör träningspass, dom blev tyngre när vi flyttade hit, (att jag kanske har fått mer eller större muskler? ) eller så har jag blivit tjock? Eller går ämnesomsättningen ner direkt när man fyller 25?  Så med detta resultat, fick mig att inse att jag bara kan äta nåt gott på helgen INTE i veckorna! Äta havregryns gröt till frukost och INTE små äta! Låter detta som en bra ide? Nja, Lauri vill inte att nåt ska ändras, men vi får se vad jag kan få för resultat? Jag är nämligen lite avundsjuk på honom som går både till OCH hem från jobbet, gott folk, det betyder att han går över 3 h! KUL för Lauri, men jag vill också…Men som han alltid säger, ” jag har lite mer att gå ner än vad du har ”.

This entry was posted in Träning. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Posted februari 25, 2009 at 2:09 e m | Permalink

  way to go, Jana! It’s good to hear that you keep up excercising. You are a good example to us all. Jussi walks every day to work and he goes skiing every now and then. I like my aqua fit classes and have started going to gym also. So we don’t give up either!

 2. Posted mars 1, 2009 at 11:12 f m | Permalink

  Jana – jag vet hur det känns! Ibland är det otroligt jobbigt att gå t.ex. på gym, och ibland tar det några veckor att jag börjar njuta av det igen och blir motiverad. Jag har också försökt att tappa lite vikt innan vi kommer dit, och det har gått bra med olika soppor som huvudrätt 🙂 Mycket lite kalorier men smaklig, varm och mättande. Kom ihåg också att musklarna väger mer än fläsk!

 3. Maria
  Posted mars 4, 2009 at 1:33 f m | Permalink

  …och kom ihåg att du är fantastiskt snygg och fin som du är!!!!! Allt sitter i huvudet….

  men visst, man kan ju tänka på tänderna också och inte bara vikten. Finns nog inga tänder som gillar småätande och godis hela tiden….