Bra Lördag!

I lördags hade vi en bra dag tillsammans hela familjen! Vi åkte till ett Outlet ställe som ligger ganska nära oss! Anledningen var att hitta ett par skor till Lejon och Lauri skulle också titta på nåt! Dagen gav en bra skörd… Skor till Lejon, RIKTIGA vinter skor till mig som jag kan ha i skidbacken som var 75 % av priset! Lauri hittade flera bra saker, som en vinterjacka, munkjacka, lite andra tröjor! Vi tog en paus och åt på McDonalds. Jag har sagt att McDonalds här inte är det mumsigast, MEN denna dag var det riktigt gott, barnen åt upp all sin mat och var nöjda, dagen var fin så vi satt i bakluckan och åt, vilket barnen älskar!

Lejon och Tilde har lunch i bakluckan

Sen körde vi till Target för att handla lördags godis och en våg! Och sen fick jag en jämnställd middag av Lauri 😉 Det menas med att Lauri gjorde maten och jag gjorde disken 😉 Sverige hade jublat och hurrat för våran jämnställda middag…för dom är helt galna i att ALLT ska vara jämnställdt! Jag ska inte gå in mer på detta ämne för då kan jag ALDRIG sluta! Men som det flesta kanske inte vet, så ligger inte detta så varmt om mitt hjärta…Det blir alltid så ÖVERDRIVET när man ska utöva jämnställdhet, och nej kära gott folk jag är inte förtryckt, men Lauri, en middag då och då är inte helt fel! Tack för den, älskling! 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.