Näst intill sömnlös natt!

Ja, jag skulle ju prova med att sova mindre denna natt och så blev det verkligen! Så fort jag skulle lägga eller snarare PRECIS innan jag ska somna vaknar Tilde…Och så har det varit HELA natten! Lejon frågade efter sin vatten flaska 1 gång, men annars var det Tilde som hostade, ville se Mumin mitt i natten, var allmänt jobbig! Ja, jag vet att hon är förkyld, ja vet att hon håller på att få 2 nya tänder, men hallå, jag vill också sova! Lauri brukar säga att han inte vågar störa mig på morgonen när barnen väckt mig, för han blir rädd hur jag låter! Men snälla nån, det skulle nog han också göra om barnen drog upp honom kl 6:30 på en lördags morgon! :-/ ( Vilket dom ALDRIG gör ) Jag vet att jag kanske låter hård på morgonen, men dom ställer SÅ höga krav på en gång. Allt ska göras på en gång! Och hur pigg är man egentligen på morgonen ? Även om säger att jag behöver lite sömn, så måste jag få NÅN sömn på natten!Tidigare i veckan skulle det bli varmt idag och vi skulle göra trädgårds arbete, men nu ligger snön där, så det blir att städa inne och kanske baka!? Lördag är ju ändå lördag trots att man inte får nån sovmorgon!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.