Blåsigt värre!

Fredagen började som dagarna alltid gör! Tilde vaknar kl 7, tjatar om att se Mumin innan man själv ens hunnit vakna;-)  Lejon vaknar strax efter och tjatar om glass, popcorn mm till frukost, vi ser på barnprogram, äter tillslut frukost, klär på oss, leker lite, äter lunch och går sen ut! Idag frågade Lauri om vi ville komma och möta honom på jobbet, så vi kunde ta en promenad från stan och hem! Visst, ALLTID kul att gå tänkte jag, men idag fick jag ångra mina ord! Det började bra, solen sken, men det blåste ganska mycket men så jätte kallt var det inte, men barnen var glada att få åka till sin pappas kontor ( Barnen älskar att vara där ). Vi gick ganska länge vid en konstgjord flod som hade lite vattenfall som Lejon gillade, så han varvade med att gå, springa och åka vagn. När vi kom till Washington park ( en stor park nära oss ) började det blåsa storm, och det blev stört kallt bara sådär och vi som hade ca 30 min hem…Jag hade tok för lite kläder på mig, för inte hade jag väntat mig en sådan storm!? Ni kan inte förstå hur kallt det var, det var HEMSKT ( Det var jag som klagade mest ska tilläggas ) men trotsa allt var det ändå mysigt att vara tillsammans! Barnen var påbylsade med kläder och satt ganska skönt i vagnen…och nu på kvällen såg jag att snön också hade kommit! Det tog oss nästan 2 h att komma hem! Men nu har vi klarat av 2 avsnitt 24, Tacos, sövt alla barn puls Lauri 😉 Så nu sitter jag här själv klockan är 10, skriver, tittar på tv och gör träningspass…Jag har varit super trött den senaste veckan och jag tror att det har med att gör att jag sover FÖR mycket…så nu ska jag testa att lägga mig 11 och gå upp vid 7! Hoppas det hjälper, så tråkigt att vara trött och seg! Men jag har aldrig, aldrig varit med om ett så skiftande väder som det är i denver, på gott och ont! Nästa vecka säger dom att det ska bli runt 15 garder…VÄLKOMMEN!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.