Härliga, ljuva fredag!

Denna vecka har varit ovanligt seg för mig! Tycker annars att veckorna flyger fram. Men imorgon är det äntligen fredag! Ska bli skönt att inte behöva vara ensam med barnen varje dag, få vara med Lauri och hoppas vi kan få gå till kyrkan denna söndag! Tilde är hostig och hade feber inatt…men inte idag. Men ALLA barn vi umgås med har samma hosta, så varför ska jag stanna hemma med mina barn när andra går överallt!? Usch vad hände med mig egentligen, jag som alltid har varit ganska nog att inte gå nånstans innan barnen är friska, men jag orkar inte bry mig om ingen annan gör det,  såvida barnen inte spyr eller har feber! Men imorgon blir det iallafall tacos och 24 när barnen sover ( Som varje fredag )…Så ni kan ju förstå att jag längtar till fredagar! Nästa vecka ska jag nog försöka mig på att göra egna semlor och egen mandelmassa! Man kan köpa odenses mandelmassa, men det kostar 7 dollar och innehåller bara 100g! Lite för dyrt för mig…och sen ska jag försöka mig på att göra egen vaniljsås Jag ska inte hoppas FÖR mycket, för mycket jag gör blir inte som jag vill! Men mer rapporter om det nästa vecka!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Ainomaija
    Posted februari 20, 2009 at 6:53 e m | Permalink

    Hi Jana,
    Ulla gave me your blog address and I hope you don’t mind me reading your posts once in a while. My Swedish is quite rusty, but I’m surprised that I can actually understand most of what you write. It’s fun to read about Lejon and Tilde and all the fun things you do with your cute little family!