Onsdag!

Igår var vi på födelsedags kalas hos en pojke som heter Lincoln, som fyllde 3 år ( Det är hans mamma som håller i preschool ). När vi skulle lämna hemmet för att bege oss till kalaset, var jag väldigt frestad att stanna hemma eller ta bilen fast jag inte kan köra än, för HELA dagen igår blåste det storm ute och det var KALLT! Men jag hade tur för när vi skulle gå var det både sol och vinden hade avtagit markant! Det var inte meningen att vi skulle gå dit, tar väl typ 30-40 min att gå, men Lejon däckade i vagnen på vägen dit, så jag tänkte att han lika gärna kunde sova en stund, och så kunde jag får lite motion, vilket jag inte var ledsen över 😉 det var ett roligt kalas, alla fick måla varsin träbil, och det blev tårta och muffins och massa rolig lek! Idag passar Lauri på att åker snowbord tillsammans med en kille som heter Rocky, som han träffade för några veckor sen på parkeringsplatsen i Vail. Jag släpper mer än gärna iväg honom till bergen, för jag vet att han verkligen älskar det! Han kommer väl tillbaka lagom till middagen som han brukar göra när han gör en sån här utflykt! Just nu sover Tilde och Lejon tittar på tv medans jag skiver detta! Jag ska försöka mig på en ny rätt som innehåller kyckling, och jag önskar att Lejon kunde somna en stund för mellan kl 3-5 kan han ha en hemsk trötthet som slår till och han bara gråter, tjatar om saker han får äta…problemet är att jag oxå är trött runt kl 3 så det är ingen bra kombination…så ni kan ju gissa hur det låter hemma hos oss runt dom tiderna 😉

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.