Ingen kyrka idag!

Här hemma kör vi varannan vecka i kyrkan, varannan vecka sjuk! Och denna söndag är det en sjuk söndag! Det är Lauri som kanske har en misstänkt magsjuka, vi får väl se om nån annan får den om några dagar, och barnen är förkylda! Så det är bara att gilla läget och ta hand om alla sjuklingar…även om jag helst inte vill vara i samma rum eller gå på samma toa som Lauri, så måste jag ta hand om honom 😉 Barnen ser på Mumin och jag tittar på Bridget Jones. Vädret ska bli ganska varmt och solen skiner förfullt, har redan varit och handlat idag ( jag vet, fy skäms på syndaren ) Men jag var inte riktigt beredd på denna snabbt insjuknande man, så snälla döm mig inte! Men det blir väl lite mer ute tid idag och kanske lite annat pyssel! Men jag hoppas mer på att Lauri ätit något dåligt, än att det verkligen är magsjuka nr 4…känner att jag inte riktigt orkar med magsjuka var 14:e dag!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Lauri
    Posted februari 16, 2009 at 3:11 e m | Permalink

    Usch vilken dag det var .. jag börjar tro att det var nån slags matförgiftning! Svårt att veta vem man ska skylla på när vi åt på 3 restauranger inom loppet av 24 timmar … 🙂