Fredag (den 13:e)!

Spanky's RoadhouseEn fredag är alltid en fredag, även när det råkar vara fredag den 13:e. Vi har passat på och fyllt dagen med saker vi tycker om. Jag valde att jobba hemma på förmiddagen, och vi gick ut för att äta lunch tillsammans på Spanky’s Roadhouse, en av många restauranger i närheten (jag åt en jättegod buffalo hamburgare, en av Colorados delikatesser). Barnen sköter sig bättre och bättre, det var länge sen ett restaurangbesök slutade med ett ”aldrig mer” (vilket hände mer eller mindre varje gång förut).

Jana och barnen följde med mig till tåget, och det slutade med att jag tog Lejon med mig till jobbet. Det visade sig att idag var en extra bra dag att göra det, vi hade lyckats bli klara med första delen av ett ganska viktigt projekt med Turkiets största mobiloperatör, dessutom i tid, och idag uppmanades alla som hade jobbat med det att gå hem redan kl 15. Lejon tycker om att springa runt på kontoret, hämta vatten från automaten, rita i fönster med whiteboardpennor och köpa godis från lilla butiken i foajén.

På väg hem gick vi förbi Starbucks och köpte en stor varm choklad, det var ovanligt kyligt idag. Det var rabatt pga alla hjärtans dag imorgon, och den stora är verkligen stor så det räckte till både mig och Lejon samt Jana och Tilde.

Snart ska barnen lägga sig, och vi ser fram emot några avsnitt av 24 (säsong 3) och en combo plate från Jerusalem!

This entry was posted in Allmänt, Barnen, Denver. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.