”Träna bör man…

… annars dör man, träna gör man ändå dör man”…Ibland önskade jag att man kunde träna typ 1 gång för hela livet, bara äta vad man vill och inte bekymmra sig för sin vikt eller hälsa! Fast samtidigt är det SÅ kul att träna…idag ska jag få till en springtur, har redan gått 1 1/2 h när Lejon var på preschool 😉 Ja, jag gillar fortfarande att träna, det är min last! Lauri har varit JÄTTE duktig att gå till och ibland hem från jobbet! Det tar väl ca 1 1/2 h…Jag är så stolt över honom! Han har haft så svårt att både träna och jobba, vilket jag förstår eftersom han jobbar ibland med så många olika projekt och han är inte som mig, som prioriterar träning framför allt annat! Nu vet jag inte om så många amerikanare på hans jobb vet om att han går, men kan nog lova att det tycker det är lite konstigt!!! Men jag längtar till varmare väder för man blir lite bekväm när det är kallt ute…vill ju helst inte slita sig från Lauri, soffan eller 24!

This entry was posted in Träning. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.