Skiftande väder!!!

Vi har haft en toppen vecka bakom oss, med en värme runt 20 grader! Men nu på eftermiddagen började det att snöa lite grann, å nu när jag tittade ut vid 9-tiden ligger det där ett tungt blött snötäcke på marken!!! Usch, jag som trodde det var förbi med vinter nu, men inte! Har hört att vi har en ovanlig mild vinter här i Denver i år… Men jag vill inte ha snö å kallt jag gillar milda vintrar! Livet blir lite enklare, lite gladare, lite roligare med värme å sol! Men jag hoppas att jag får möta 20 garders veckor snart igen!!! Ni som inte har varit här kan inte fatta att solen verkligen skiner VARJE dag, det regnar så sällan att jag här att jag ibland får abstinen efter svenska gråmulna dagar! När jag var liten fick vi bara titta på film när det regnade hemma hos oss, jag undrar vad jag ska säga till mina barn? Stackarna kommer ju aldrig få titta på film 😉     ( Men att tillägga så ser dom alltid lite finska avsnitt av Mumin en stund varje dag, men antar att jag får se det som språk undervisning å mamma avlastning, iallafall i 10 min )

This entry was posted in Denver. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted februari 11, 2009 at 2:22 f m | Permalink

    Oj, de soliga dagar i Colorado! I have noticed a big difference in weather between Klaukkala and Denver;-) The sky seems to be higher there. The big open space and clear, crisp weatherin Colorado were absolutely enjoyable. This winter in southern Finland has been quite lousy, as so often during the past few years. The clouds almost touch our heads when we are go out! Luckily we have some snow now and have even seen sun every now and then. ….. On the other hand, here in the north all the signs of spring, even the smallest ones, feel especially wonderful and can make one’s day. One sunny, bright day can actually make you quite happy!