Preschool

Lejon har nu gått en vecka på preschool!Han går 2dagar i 9-11:30… vilket jag känner är lagom, då hinner jag mysa med Tilde å vara ute å gå med bara ett barn!Men Lejon gråter varje dag när han ska gå dit!Nu mera är det inte jag som åker med honom, utan det kommer en tjej som heter Lindsay å hämtar honom på morgonen, hon har också en son där, så det är enklet för henne att bara plocka upp Lejon på morgonen!Men varje morgon blir är det gråt å Lejon vill bara gå å sova igen!Men hemsk som jag är släpar jag ut honom till bilen,sätter fast honom å ser mitt gråtande barn åka därifrån!Men han har alltid kul å han lär sig nya engelska ord varje gång!Dom är en grupp på 5 barn å alla går i kyrkan, så vi träffas ganska ofta, å alla liksom känner varandra, det tycker jag är en trygghet!Men jag känner inte att det är så hemskt, för jag vet att han har kul å jag litar på Mindy (som är tjejen som håller i det) Å det är jättekul när han kommer hem å berättar vad dom gjort, vad dom ätit å få hem fina teckningar å andra konstverk från honom;-D   Ska bli kul att få se mer framsteg från honom!!!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.