Jakten på den perfekta osten!!!

Sen vi flyttade till Denver har min vardag bestått av att leta efter den perfekta osten å inte minst GOTT bröd, som verkar lysa ganska bra med sin frånvaro här…Tyvärr!När man är en person som som skulle kunna leva på bröd å ost har detta varit extra svårt för mig!Men jag bakar mitt eget bröd ibland, å det ä ju TUR att man kan baka bröd, men visst har jag även funnit bröd som varit helt Ok i affärerna runt omkring här, men inget är som i norden!Jag har alltid undrat när skådespelare å andra kända männsikor, berättar i deras dieter inte ingår  bröd eller ost (plus en massa andra saker förstås)…men NU förstår jag!!!JAG skulle också hoppa på den dieten, jag menar, det ÄR inte gott !!!Brödet är FÖR mjukt, smöret FÖR hårt, å Osten luktar gammal sko!!!Ungefär som den där speciella röda julosten…det finns liksom ingen kvalitet i maten här, inte som i norden!MEN härom dagen hittade jag en schweizisk ost, som smakade precis som vanlig hushålls ost, å som faktiskt LUKTADE ost!Dock är den lite dyr, men den smakar riktigt gott på en Wasa knäckemacka;-) Men jakten går vidare på GOD mat (som kanske inte ska vara amerikans) Sorry amerika, ni må vara bra på många saker (Men jag vet inte vad det skulle vara)  men det är INTE mat!Iallfall inte mat man ska laga själv iallafall!

This entry was posted in Denver. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted januari 30, 2009 at 12:50 f m | Permalink

    Hei Jana! Det är så trevligt att läsa om dina dagar där! Och det är så lätt för mig att ’se’ er i huset i Denver, eftersom jag har varit där. Vilken härlig resa der var!