En vanlig dag!

Idag ska vi till en tjej som heter Heather å leka med hemmamammagruppen! Vädret är KALLT nu, men på fredag ska det i alla fall bli sol å lite varmare, längtar tills dess! Så snart ska jag bege mig till henne…får packa in barnen varmt i min Phil & Ted’s, så dom inte ska frysa. Det är inte jättelångt dit men känns alltid längre om det är kallt! Brrr… Hela denna morgon har handlat om att Lejon är hungrig (som varje morgon) å han vill äta: glass, bullar, köttfärssås, chicken nuggets, ja allt han kan komma på, varje morgon är det såhär! Allt utom frukost vill han äta! Vet inte vad som händer annars idag, gjorde så mycket igår att jag inte orkar göra nåt stort projekt idag. Men lite körning blir det idag, igår var jag sååå trött att jag somnade innan kl 10! Nu ska det bytas blöja å på med nya kläder!

Om exakt en vecka kommer Anna-Maria till mig, kul, kul, kul! Ska bli kul att få göra nåt med henne utan man å barn! En rolig sak å en bra sak är att Lauri ÄNTLIGEN kan lägga Tilde igen på kvällarna…hon har varit så mammig, men nu så går det igen med Pappan.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Susanne
    Posted januari 28, 2009 at 4:07 e m | Permalink

    Känner igen det där med frukosten. 😉 Ebbot hade en period då han ville ha korv eller hamburgare till frukost. Man kanske borde ge lagad mat på morgonen istället. 🙂
    kram