3 dagars körning!!!

Jag har övningskört en del  varje dag sedan jag klarade teorin, å det börjar kännas helt okej – har till och med kört på motorväg. Tycker det är lite läskigt när man ska in på motorvägen å byta fil med hög fart å ha koll på bilarna, inte minst i dödavinkeln… Lauri har lixom fått hjälpa till att styra, för ibland när jag tittar åt tex höger svänger jag samtidigt lite åt vänster, vilket kanske inte är så himla bra på en motorväg. Tur att Lauri har STOR tålamod med mig å han är en bra lärare 🙂 Jag kan backa ut från vårat garage själv å köra ut på våran stora väg Evans… Idag blev det oxå en tripp till flygplatsen! Här finns en filmsnutt som Lauri tog idag:

YouTube Preview Image

Lauri är kanske lite galen som släpper mig ut på vägarna så tidigt, men det känns faktiskt bra! Trodde aldrig att detta skulle ske mig, att köra bil alltså. Jag är nämligen lite lat ibland å vill gärna bara ha ett körkort hem på posten, MEN jag är glad att man MÅSTE träna för att bli en bättre å säker förare, kära nån vad det är mycket att tänka på! Jag är jätte tacksam att barnen har varit JÄTTESNÄLLA i bilen, ja lite gråt å otålighet, men jag blir nästan tårögd av att tänka på hur snälla dom är mot mig när jag kör 🙂 På ett sätt är jag glad att få ”träna” med barn i bilen, för det är dom jag kommer ha med mig hela tiden där bak! Imorgon ska jag iallfall köra till kyrkan…Jiiippii!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Posted januari 25, 2009 at 10:10 f m | Permalink

    Hurra Jana! Det är jättekul att kunna köra. Keep up the good work.

  2. maria
    Posted januari 27, 2009 at 3:40 f m | Permalink

    jag tror inte Lauri är galen. Han litar på att du kan! Annars skulle han aldrig låta dig köra med barnen i baksätet!!!!