Jag klarade testet!!!

Ja, då var det  även dax för mig att skriva körkortsprovet!Jag har lagt ner ganska mycket tid på att läsa till detta prov…å det visade sig ge frukt!Kl 10 i morse infann jag mig på en bilskola, med man och barn! Jag fick testet på 25 st frågor…så fort jag tittade på frågorna insåg jag att dom kändes bekanta. Av 25 frågor fick man ha 5 fel, och jag fick 4 fel! Så jag fixade det, även om jag tvivlade en stund!

Jana skriver teoriprov

Jag är STOLT över mig själv för jag brukar ha så svårt med prov och allt vad inlärning heter! Lauri hade köpt ett övningstest med frågor som man kunde träna på till provet, och det roliga var att i morse fick jag 35 rätt av 40 frågor, och då var det när barnen lät å bråkade som mest ;-), varenda gång innan hade det gått jätte dåligt!!! Men sen var det en ska som inte var så rolig å det var att jag var tvungen att gå till social security office, för att få ett bevis för att jag INTE kan få ett personnr här! Jag hade redan gjort denna grej i december, men vad dom inte sa till mig var att den bara gällde i 30 dagar! Jag hade gjort detta 15 dec och idag var det 22 jan…så jag var en vecka sen, så drygt 2h fick jag vänta där för en bit papper! Lite irriterande och det är INTE kul att sitta där…Lauri hade barnen som tur var, men p g a detta blev det en låååång dag för alla! Barnen blev lite smått galna, men nu har jag tillstånd att köra iallfall!

Lejon och Tilde på biltaket

Jag provkörde samma kväll och det gick väl sådär…det är svårt att köra bil!Vet inte vem som var svettigast, jag eller Lauri:-D Och ibland kommer tankarna om det verkligen är värt att ta körkort, man vill ju inte dö i en krasch eller nåt! Just nu känns det läskigt att bara köra i 30km…men jag antar att man vänjer sig! Men jag satsar på att få körkort till sommaren och barnen få se sig somna i bilen på kvällarna i 6 månader framöver;-)  Men mer rapporter om min körning kommer….

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.